ПРОЕКТНАЯ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ КАК СОСТАВЛЯЮЩАЯ ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ ПОДГОТОВКИ СПЕЦИАЛИСТОВ ПО СОЦИАЛЬНОЙ РАБОТЕ - Дьяченко, Ольга (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті розкрито особливості навчання проектній діяльності студентів спеціальності «Соціальна робота (соціально-педагогічна діяльність)». Представлені ефективні форми організації навчального процесу і види навчальної діяльності студентів, які спряють засвоєнню теоретичних знань соціального проектування, оволодінню методикою соціально-проектної діяльності, навиками створення і захисту конкретних соціальних проектів. Окрема увага приділена керованій самостійній роботі, яка сприяє реалізації в проектній діяльності студента тезаурусного підходу.