ПРОФЕСІЙНО-МЕТОДИЧНА СКЛАДОВА ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛІВ ФРАНЦУЗЬКОЇ МОВИ В УКРАЇНІ: СУЧАСНИЙ СТАН Й ОСВІТНІ ПЕРСПЕКТИВИ - Кемінь, Володимир; Лучкевич, Вікторія (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті розкрито особливості професійно-методичної підготовки вчителів французької мови в українських закладах вищої освіти на сучасному етапі. Проаналізовано зміст, форми, методи професійсної підготовки майбутніх вчителів французької мови в Україні в умовах сьогодення. Виявлено розбіжності у змісті професійної підготовки майбутніх вчителів французької мови у вітчизняних педагогічних університетах. Окреслено шляхи удосконалення професійної підготовки майбутніх вчителів французької мови в Україні.