ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО- КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ МАЙБУТНІМИ УЧИТЕЛЯМИ В ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ - Ребенок, Вадим (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті розкрито особливості використання інформаційно-комунікаційних технологій майбутніми учителями професійної підготовки, які надають їм великий резерв технічної й технологічної підтримки, що вивільняє значну частину його часу саме для живого спілкування із студентами. Встановлено, що автоматизовані навчальні системи, побудовані на основі гіпертекстової технології, забезпечують кращу здатність до навчання не тільки завдяки наочності інформації, але дозволяють провести діагностику студента, а потім автоматично вибрати один з можливих рівнів вивчення однієї і тієї ж теми.