СУТНІСТЬ ПОНЯТТЯ «КОМП’ЮТЕРНА ПІДТРИМКА» ЯК ЗАСОБУ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАТИВНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ - Хорунжа, Лариса (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
Стаття присвячена з’ясуванню сутності поняття «комп’ютерна підтримка» як засобу інформаційно-комунікаційної технології для допомоги в досягненні поставленої викладачем педагогічної мети. Представлено основні види, функції та режими використання комп’ютерної підтримки в навчальному процесі. Наголошено на необхідності здійснювати правильну корекцію, розгортати індивідуальні підходи та програми, враховувати психолого-педагогічні показники та критерії ефективності комп’ютерного навчання. Зазначено, що використання комп’ютерів дозволяє знайти оптимальні шляхи вирішення завдань, удосконалюючи при цьому процес навчання.