УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ З ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ШВЕЙНИХ ВИРОБІВ - Рукасова, Світлана; Рощина, Наталія (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті розглядається удосконалення професійної підготовки майбутніх фахівців з обладнання для виготовлення швейних виробів. Акцентується увага на важливості суспільної та освітньої потреби в інженерах, здатних до швидкої адаптації в умовах оновлення техніки, технології, організації виробництва. Визначено загальну концепцію, що полягає у механізації та автоматизації процесу виготовлення швейних виробів. Застосовано методи порівняння, узагальнення, систематизації. Наголошується на важливості удосконалення процесу підготовки майбутніх фахівців та пропонується один зі шляхів вирішення даної проблеми, зокрема, більш широке ознайомлення студентів з новим обладнанням для виготовлення швейних виробів.