ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ НАСКРІЗНОЇ ЛІНІЇ КЛЮЧОВИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ «ЗДОРОВ’Я І БЕЗПЕКА» - Возносименко, Дарія (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті висвітлюється актуальність підготовки майбутніх вчителів математики до реалізації наскрізної лінії ключових компетентностей «Здоров’я і безпека». Розглянуто особливості підготовки майбутніх вчителів математики до реалізації наскрізної лінії ключових компетентностей «Здоров’я та безпека». Розроблено методичні рекомендації щодо підготовки майбутніх учителів математики до реалізації наскрізної лінії ключових компетентностей «Здоров’я і безпека».