ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ВИХОВАННЯ ДУХОВНОСТІ МАЙБУТНІХ ПІАНІСТІВ З КНР ЗАСОБАМИ НАРОДНОЇ МУЗИКИ В УМОВАХ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ ВИЩИХ ПЕДАГОГІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ УКРАЇНИ - Фан, Сє (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті на основі теоретичного аналізу наукових підходів щодо виховання духовності майбутніх фахівців у вищих педагогічних навчальних закладах України запропоновано педагогічні умови щодо ефективного забезпечення цього процесу у контексті фахової підготовки майбутніх піаністів з КНР, а саме: систематична і цілеспрямована організація процесу вивчення студентами з КНР народної музики; реалізація принципу духовності в процесі вивчення музики (духовно-пізнавальне освоєння дійсності; ціннісне ставлення до світу); духовно-моральне збагачення змісту форм і методів навчального та самостійного видів роботи.