ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПЕДАГОГІВ-МУЗИКАНТІВ - Іюань, Гао (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті розглядається проблема формування інноваційного потенціалу студентів вищих навчальних закладів мистецького спрямування як стрижневого елементу їх фахової підготовки. На основі результатів теоретичного дослідження розкривається поняття інноваційного потенціалу як системоутворюючого компонента особистісного потенціалу майбутніх педагогів-музикантів. Обґрунтовано педагогічні умови формування інноваційного потенціалу педагогів-музикантів у процесі їх підготовки до виконання професійних функцій у системі мистецької освіти.