ФОРМУВАННЯ МУЗИЧНО-ЕСТЕТИЧНОГО ДОСВІДУ МАЙБУТНЬОГО УЧИТЕЛЯ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА ЗАСОБАМИ ІНТЕГРАЦІЇ МИСТЕЦТВ - Косінська, Наталія (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті висвітлено особливості формування музично-естетичного досвіду майбутніх учителів музики в процесі фахового навчання на мистецьких факультетах вищої школи. Обґрунтовано та розроблено структуру музично-естетичного досвіду майбутнього учителя музики засобами інтеграції мистецтв. Визначено об’єкт, мету та завдання дослідження, розкрито методи та описано компетентності, набуті в процесі формування музично-естетичного досвіду засобами інтеграції мистецтв.