ЗМІСТ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ ДО РОБОТИ У ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ В США - Музика, Яна (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2024)
У статті проаналізовано зміст та технології професійної підготовки майбутніх педагогів до роботи у закладах дошкільної освіти США. Розглянуто основні технології професійної підготовки майбутніх педагогів до роботи в закладах дошкільної освіти США. Досліджено технології, що повинні відповідати індивідуальним та соціокультурним вимогам, що виникають у зв’язку з різноманітністю дітей, їхніми потребами та специфічними особливостями розвитку. Стаття підкреслює необхідність постійного вдосконалення програм підготовки педагогів, підвищення професіоналізму та готовності педагогів реагувати на виклики сучасного світу.