ДИСТАНЦІЙНІ КУРСИ В СИСТЕМІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ ХОРЕОГРАФІВ: ДОЦІЛЬНІСТЬ І ПРОБЛЕМИ ЗАСТОСУВАННЯ - Медвідь, Тетяна (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті розглядається актуальне питання впровадження дистанційного навчання в систему професійної підготовки хореографів. Визначається доцільність та проблеми застосування електронних навчальних курсів в освітньому процесі. Пропонуються шляхи вирішення цих проблем. На прикладі системи навчання Moodle наводяться приклади наповнення дистанційних курсів навчальним матеріалом та засоби контролю за виконанням завдань. Запропоновано змістовне наповнення дистанційних курсів теоретичних та практичних дисциплін фахового циклу, приклади навчальних та контрольних завдань.