ЕТАПИ СТАНОВЛЕННЯ ХОРЕОГРАФІЧНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ В БЕРДЯНСЬКОМУ ДЕРЖАВНОМУ ПЕДАГОГІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ - Андрощук, Людмила (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті проаналізовано основні етапи становлення хореографічно-педагогічної освіти в Бердянському державному педагогічному університеті. В результаті дослідження: 1) проаналізовано діяльність творчих колективів Бердянська як підґрунтя для розвитку хореографічно-педагогічної освіти в БДПУ; 3) висвітлено етапи становлення спеціальності «Хореографія» в Бердянському державному педагогічному університеті;4) представлено напрями діяльності кафедри хореографії Бердянського державного педагогічного університету як центру культурно-просвітницької діяльності, методичної та науково-просвітницької діяльності.