ВИКОРИСТАННЯ СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ У ДІЯЛЬНОСТІ УНІВЕРСИТЕТУ ЩОДО СПРИЯННЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЮ ВИПУСКНИКІВ - Замятна, Оксана (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті розглянуто актуальну для сьогодення проблему працевлаштування випускників закладів вищої освіти; проаналізовано деякі питання працевлаштування випускників за здобутим в університеті фахом; розкрито необхідність пошуку нових способів сприяння працевлаштуванню випускників; розглянуто деякі аспекти та можливості використання соціальних мереж, їх особливості та переваги використання на прикладі соціальної мережі «Facebook»; показано досвід практичного використання соціальної мережі у діяльності університету щодо сприяння працевлаштуванню студентів та випускників.