СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИХОВАННЯ СТУДЕНТСТВА У ЗАКЛАДІ ВИЩОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ - Добридень, Алла (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті розкриваються теоретичні та практичні аспекти технологій виховання у закладі вищої педагогічної освіти. Увага акцентується на загальній характеристиці існуючих у педагогіці інноваційних виховних технологій. На основі аналізу наукових джерел, практичного досвіду роботи педагогів, виховні технології розглядаються як система педагогічних засобів, форм, методів, їх етапність та послідовність, яка істотно покращує структуру та якість виховання підростаючого покоління у закладах вищої педагогічної освіти та є результатом науково-дослідної діяльності.