РЕАЛІЗАЦІЯ ІНТЕГРАТИВНОГО ПІДХОДУ В ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ОСНОВ СУЧАСНОЇ ЕЛЕКТРОНІКИ МАЙБУТНІМИ УЧИТЕЛЯМИ ФІЗИКИ - Стецик, Сергій; Ільніцька, Катерина (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті здійснено аналіз можливості реалізації інтегративного підходу при вивченні майбутніми учителями фізики навчальної дисципліни «Основи сучасної електроніки» шляхом формування навчального матеріалу у формі електронного контенту для дистанційного його засвоєння. Обґрунтовано, що використання студентами дистанційного курсу на основі платформи Google Classroom підвищує ефективність набуття ними переліку компетентностей, якими має оволодіти майбутній учитель фізики (природознавчих дисциплін), згідно з їх переліком в ОПП, щоб забезпечити навчально-виховний процес на рівні вимог Концепції нової української школи.