СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ЯК НАЙВАЖЛИВІША МЕТОДОЛОГІЧНА ОСНОВА ФОРМУВАННЯ ГРАФІЧНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ТЕХНОЛОГІЙ - Сусла, Наталія (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті проаналізовано значення графічної підготовки у сучасному техногенному світі. Представлено обґрунтування важливості якісної професійно-графічної підготовки майбутніх учителів технологій, як передумови формування графічної культури учнів загальноосвітньої школи. Розкриті об’єктивні та суб’єктивні складові системного підходу до професійно-графічної підготовки майбутніх учителів технологій, як найважливішої методологічної основи формування графічної культури при навчанні графічним дисциплінам у вищому навчальному закладі.