ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ПЕРЕВІРКА СФОРМОВАНОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ТЕХНОЛОГІЙ ДО ЗАСТОСУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ МЕТОДІВ НАВЧАННЯ - Перинський, Юрій (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
Розв’язання багатьох сучасних педагогічних проблем пов’язане із упровадженням в освітній процес інноваційних технологій навчання. Одним із напрямів розв’язання цієї проблеми є підготовка майбутніх учителів технологій до майбутньої інноваційної педагогічної діяльності. Автором статті була розроблена модель формування готовності студентів до застосування інноваційних методів навчання у середніх загальноосвітніх закладах. У статті автор знайомить з результатами педагогічного експерименту з формування готовності студентів до застосування інноваційних методів навчання.