АСИСТЕНТСЬКА ПРАКТИКА В СИСТЕМІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ВИКЛАДАЧА - Ящук, Сергій (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
В статті розкрита практична підготовка майбутніх магістрів технологічної освіти в процесі їх професійної підготовки у вищих педагогічних навчальних закладах, яка розглядається як частина навчально-виховного процесу вищого педагогічного навчального закладу, що забезпечує поєднання теоретичної підготовки студентів з їхньою практичною діяльністю. В роботі описані особливості практичної підготовки викладача вищої школи; мета, завдання та структура асистентської практики як форми навчально-виховного процесу магістрантів спеціальності «Технологічна освіта».