ДІАГНОСТУВАННЯ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МУЗИКИ ДО СЦЕНІЧНОГО ПАРТНЕРСТВА - Ханьцзе, Хуан (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті розглянуто методичні підстави для діагностування готовності майбутнього вчителя музики до сценічного партнерства в ансамблевому виконавстві. Подається визначення та висвітлюється структура феномену. Виокремлюються компоненти готовності – аксіологічний, когнітивно-рефлексивний, діяльнісно-операційний, мотиваційно- вольовий, комунікативний. Відповідно до компонентної структури обґрунтовуються критерії (ціннісно-мотиваційний когнітивно-креативний операційно-вольовий, рефлексивний) та показники. Прогнозуються гіпотетичні рівні готовності до сценічного партнерства у студентів-музикантів.