ЦІЛЕСПРЯМОВАНА ПОЗИТИВНА МОТИВАЦІЯ СТУДЕНТІВ-ХОРЕОГРАФІВ НА ВІРУ В СВОЇ ТВОРЧІ СИЛИ У ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ ТВОРЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ЗАСОБАМИ НАРОДНО-СЦЕНІЧНОГО ТАНЦЮ - Куценко, Сергій (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті проаналізовано проблему позитивної мотивації студентів-хореографів у процесі формування творчого потенціалу засобами народно-сценічного танцю. З’ясовано сутність і структуру мотиваційної сфери майбутнього вчителя хореографії. Визначено, що формування творчого потенціалу засобами народно-сценічного танцю буде ефективним в наслідок цілеспрямованої мотивації навчання, пізнання, творчої активності, професійного зростання, самовдосконалення та самовираження.