АНАЛІЗ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ В СИСТЕМІ ХОРЕОГРАФІЧНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ - Андрощук, Людмила (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті проаналізовано наукові дослідження в системі хореографічно-педагогічної освіти в Україні. Здійснено класифікацію у відповідності до наукової спеціальності. Представлено вагомі результати деяких дисертаційних досліджень в системі хореографічно-педагогічної освіти, результатом яких стало обґрунтування інноваційних засад процесу фахової підготовки майбутніх вчителів хореографії у відповідності до викликів сучасного суспільства на основі історичного досвіду та кращих здобутків сучасної науки. Обґрунтовано роль досліджень в становленні хореографічно-педагогічної освіти.