РОЛЬ БАЛЕТНИХ ВИСТАВ У ФОРМУВАННІ ЕСТЕТИЧНИХ ЦІННОСТЕЙ СТУДЕНТІВ-ХОРЕОГРАФІВ - Грошовик, Ірина (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті розглянуто поняття естетичних цінностей та проаналізовано основні їхні види. Визначено значення та роль, яку вони відіграють в житті особистості та людства загалом. Проаналізовано поняття естетичного виховання та охарактеризовані його основні напрямки. Уточнено поняття «балет» та здійснений його характерний аналіз. Проаналізовано програму навчальної дисципліни «Підготовка концертних номерів», як важливої складової у формуванні естетичних цінностей студентів-хореографів.