ЕТАПИ СТАНОВЛЕННЯ ХОРЕОГРАФІЧНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ В УМАНСЬКОМУ ДЕРЖАВНОМУ ПЕДАГОГІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ - Андрощук, Людмила (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті розглянуто основні етапи становлення хореографічно-педагогічної освіти в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини. У результаті дослідження проаналізовано еволюцію основних етапів становлення хореографічної спеціальності в університеті; визначено роль танцювальних колективів на всіх етапах становлення хореографічно-педагогічної освіти; розглянуто науково-методичну діяльність викладачів кафедри хореографії та художньої культури УДПУ в контексті становлення хореографічно-педагогічної освіти.